ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Η Δημοκρατική Κίνηση Δασκάλων & Νηπιαγωγών  μελετώντας τις αντιδράσεις της κυβερνητικής πλευράς και του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού τους τέσσερις τελευταίους μήνες απέναντι στα αιτήματα της ΠΟΕΔ,  που αφορούν  στο νεοφερμένο καθεστώς των αναπληρωτών,  στην αντιμετώπιση του αναλφαβητισμού, και της παραβατικότητας, στην αύξηση του διοικητικού χρόνου του Διευθυντή, στην αντιμετώπιση των κενών στην Προδημοτική και Ειδική Εκπαίδευση,  καταγράφει τα πιο κάτω δεδομένα και τα δικά της συμπεράσματα:

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

Η Δημοκρατική Κίνηση Δασκάλων & Νηπιαγωγών  μελετώντας τις αντιδράσεις της κυβερνητικής πλευράς και του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού τους τέσσερις τελευταίους μήνες απέναντι στα αιτήματα της ΠΟΕΔ,  που αφορούν  στο νεοφερμένο καθεστώς των αναπληρωτών,  στην αντιμετώπιση του αναλφαβητισμού, και της παραβατικότητας, στην αύξηση του διοικητικού χρόνου του Διευθυντή, στην αντιμετώπιση των κενών στην Προδημοτική και Ειδική Εκπαίδευση,  καταγράφει τα πιο κάτω δεδομένα και τα δικά της συμπεράσματα: