Η ΔΗΚΙ Δασκάλων- Νηπιαγωγών Συγχαίρει και Εύχεται στα μέλη της νέας ΕΕΥ

Ως ΔΗΚΙ Δασκάλων – Νηπιαγωγών συγχαίρουμε τον Πρόεδρο και τα Μέλη της νέας ΕΕΥ για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Κριτήριο αξιολόγησης των νέων μελών της ΕΕΥ, δεν θα πρέπει να είναι τα αξιώματα και οι θέσεις που κατείχαν πριν το διορισμό τους, αλλά το πραγματικό τους έργο κατά την διάρκεια της εξαετούς θητείας τους. Τα κριτήρια της αξιοκρατίας, της αντικειμενικότητας, της ισότητας, της πιστής εφαρμογής των κανονισμών και με ανθρώπινο πάντοτε πρόσωπο, θα πρέπει να καθρεφτίζουν κάθε πράξη και ενέργεια τους.

Η ΔΗΚΙ θα συμπαρασταθεί και θα συνεργαστεί και με τη νέα ΕΕΥ, μέσα από την ΠΟΕΔ και πάντοτε στα σωστά θεσμικά πλαίσια που της επιτρέπουν η νομοθεσία και οι κανονισμοί, για το καλό της παιδείας και του τόπου μας.

Είμαστε βέβαιοι, ότι στα νέα τους καθήκοντα που έχουν αναλάβει θα αφήσουν τη θετική σφραγίδα της προσφοράς του, προς όφελος της Εκπαίδευσης.