Συνέδριο: EFL Reloaded

Posted in Ανακοινώσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Αγγλικής Κύπρου (CyTEA) και η Παγκύπρια Οργάνωση Καθηγητών Αγγλικών (ΟΕΛΜΕΚ) συνδιοργανώνουν συνέδριο με τίτλο ‘EFL Reloaded’. Το συνέδριο διερευνά τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της εκπαίδευσης ξένων γλωσσών (EFL).

Θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία τις 8 και 9 Νοεμβρίου και φιλοξενεί διεθνούς φήμης προσκεκλημένους ομιλητές καθώς επίσης και μια πλούσια ποικιλία ομιλιών και εργαστηρίων από ακαδημαϊκούς, ερευνητές και εκπαιδευτικούς της Κύπρου.

Οι κύριοι ομιλητές και τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν είναι:
Gavin Dudeney – 'New Literacies, Teachers and Learners’.
Radmila Popovic –'Assessment for Learning: The Whats and Hows'.
Cliff Parry –  ‘A question of content’

Το συνέδριο προσφέρει μια ποικιλία παρουσιάσεων κι εργαστηρίων το Σάββατο (8 Νοεμβρίου) και βιωματικά εργαστήρια την Κυριακή (9 Νοεμβρίου). Τα εργαστήρια της Κυριακής θα γίνουν από τους κύριους ομιλητές του συνεδρίου στ’ ακόλουθα θέματα:

Εργαστήρι 1: New Literacies: Theory to Practice; Static to Mobile 
Gavin Dudeney
Εργαστήρι 2: Re-invigorating Grammar Teaching through Grammaring
Radmila Popovic
Εργαστήρι 3:   Learning Styles
Cliff Parry

Κάθε σύνεδρος θα μπορεί να παρακολουθήσει δύο από τα εργαστήρια της Κυριακής και οι θέσεις θα δοθούν κατά σειρά προτεραιότητας. Συμβουλεύουμε όπως εγγραφείτε νωρίς έτσι ώστε να διασφαλίσετε θέση στα εργαστήρια της επιλογής σας.

Επισυνάπτεται η αφίσα του συνεδρίου με περισσότερες πληροφορίες.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου στο www.cyelt.com  και στο  http://tinyurl.com/oldkdr4

Μπορείτε να στείλετε email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να τηλεφωνήσετε στους ακόλουθους αριθμούς :
99553701/ 99435454 / 99699484

 Εκ μέρος του CyTEA και της ΠΟΕΤ