ΠΟΕΔ: Παγκύπρια Κοινωνική Κινητοποίηση, 8 Φεβρουαρίου 2014

Posted in Ανακοινώσεις

H ΠΟΕΔ συμμετέχει στην Παγκύπρια Κοινωνική Κινητοποίηση με άλλες 20 Συνδικαλιστικές Οργανώσεις και Κοινωνικούς Φορείς, που πραγματοποιείται το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014, στις 10:00 π.μ. στο χώρο του Υπουργείου Οικονομικών, στη Λευκωσία.

Στόχος της νέας κινητοποίησης είναι η αντίδραση στο ξήλωμα του Κοινωνικού Κράτους και η έκφραση του αιτήματος για ανάπτυξη με θέσεις εργασίας και μισθούς και εργασιακές συνθήκες αξιοπρέπειας. Ταυτόχρονα η Κοινωνία ζητά την ανάδειξη και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της δημιουργίας της οικονομικής κρίσης, που οδηγεί στη φτωχοποίηση του πληθυσμού της Κύπρου.

Η ΠΟΕΔ καλεί τα μέλη της να δώσουν μαζικά το παρόν τους και να ενώσουν τη φωνή τους με τους υπόλοιπους πολίτες της κοινωνίας μας, για να ζητήσουμε ανάμεσα στα άλλα και την προστασία της Δημόσιας Παιδείας, ως σημαντικού συντελεστή εξόδου από την κρίση και την ενίσχυση του Δημόσιου Εκπαιδευτικού προς όφελος της νέας γενιάς και του τόπου μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για όσους συναδέλφους, των επαρχιών Πάφου, Λεμεσού, Λάρνακας και Ελεύθερης Αμμοχώστου επιθυμούν να μεταβούν στη Λευκωσία με λεωφορεία να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της οικείας ΕΕ της ΠΟΕΔ για να πάρουν την κατάλληλη ενημέρωση για τις διευθετήσεις.

Πρόεδρος ΕΕ ΠΟΕΔ Πάφου: Γιώργος Γεωργιάδης, τηλ. 99699049
Πρόεδρος ΕΕ ΠΟΕΔ Λεμεσού: Μάριος Παντελή: τηλ. 99547890
Πρόεδρος ΕΕ ΠΟΕΔ Λάρνακας: Βασούλα Κούλα, τηλ. 99527993
Πρόεδρος ΕΕ ΠΟΕΔ Αμμοχώστου: Χρίστος Χριστοφή, τηλ. 99340600

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ