Η ΔΗ.ΚΙ. ΜΕ ΝΕΑ, ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση στα θέματα που σας απασχολούν και σας ενδιαφέρουν, η ΔΗ.ΚΙ. έχει προχωρήσει στην ανανέωση και στον εμπλουτισμό της δικής της Ιστοσελίδας.

Η ΔΗ.ΚΙ. έχει την ετοιμότητα να εμπλουτίζει την ιστοσελίδα της και με την δική σας βοήθεια και συνεργασία. Για το λόγο αυτό, πέρα από τις δικές σας εισηγήσεις, προβληματισμούς και κριτική, με ιδιαίτερη χαρά θα φιλοξενήσουμε στην ιστοσελίδα μας, εκπαιδευτικό ή και άλλο υλικό, που έχετε να παρουσιάσετε και να μοιραστείτε με τους υπόλοιπους συναδέλφους. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν με την παραχώρηση και καταχώρηση εκπαιδευτικού υλικού επώνυμα ή και ανώνυμα.

Όσοι συναδέλφοι επιθυμείτε να ενημερώνεστε πάνω σε προσωπική βάση, απευθείας στο δικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μπορείτε να μας γνωστοποιήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση μέσω της ιστοσελίδας μας και με σεβασμό πάντοτε στα προσωπικά δεδομένα, θα το πράττουμε.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!!!