Παντελής Παρούτης, ένα χρόνο μετά

Posted in Ανακοινώσεις

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ*

Η μοίρα όταν παίζει παιγνίδια κάποτε γίνεται πολύ σκληρή και άδικη. Ένα άσχημο παιγνίδι έπαιξε και στον αδικοχαμένο φίλο Παντελή. Του στέρησε τη ζωή και του έκοψε το νήμα μιας δημιουργικής πορείας, την ώρα που είχε όνειρα και προσδοκίες. Ο Παντελής στο σύντομο διάβα της ζωής του, υπήρξε άνθρωπος με ξεχωριστό ήθος και μεγάλο ζήλο για εργασία.
Πάντοτε ευπροσήγορος και έτοιμος, να βοηθήσει το συνάνθρωπό του ανάλωσε τη σύντομη ζωή του προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο συνάνθρωπό του.

Ήξερε να εκτιμά τη φιλία και την προσφορά των συνεργατών και συναδέλφων του. Πάντοτε ανταπόδιδε με μεγαλοψυχία τις όποιες μικρές ή μεγάλες υπηρεσίες δεχόταν από τους γύρω του. Γαλήνιος και πάντα με το χαμόγελο, συναντούσε τους ανθρώπους που συνεργαζόταν. Κέρδιζε αμέσως τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη, σπάνια προσόντα για την εποχή μας. 

Ο αείμνηστος φίλος Παντελής μένει για πάντα στη θύμησή μας ως ένας άνθρωπος με σπάνιες αρετές και προσόντα.

Είχε να δώσει πολλά ακόμη ο Παντελής.

Εμείς τον μνημονεύουμε πάντοτε γιατί ήταν πραγματικός φίλος, ήταν ξεχωριστός άνθρωπος και χαρισματικός συναγωνιστής. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε μας υπενθυμίζει το δρόμο που πρέπει να ακολουθούμε.


*Γενικός Γραμματέας ΔΗΚΙ
Πρόεδρος Σχολικής Εφορείας Λευκωσίας